Fon yöneticisi Richard Clode, teknoloji şirketlerine yatırım konusunda – sağlık haber


İtibaren Alfabe ile MetaJanus Henderson Investors’ın portföy yöneticisi Richard Clode, Big Tech hayranıdır – ancak sektöre olan ilgisi devlerin ötesine geçer.

CNBC’den Will Koulouris’e, Clode’u yapay zeka ve yarı iletkenlerden metaverse ve ötesine kadar değişen, teknolojinin geleceğini şekillendiren uzun vadeli trendler hakkında sorgularken katılın.

Horizon Küresel Teknoloji Liderleri Fonu ve Horizon Sürdürülebilir Gelecek Teknolojileri Fonu’nu yöneten Clode, piyasa tarafından yeterince takdir edilmediğini düşündüğü hisse senetlerini nasıl seçtiğini açıklayacak. Bu, “yapı taşları” olarak hareket eden şirketlerin belirlenmesini içerir ve Clode, teknolojide “daha büyük daha iyidir” der.

Fonlarındaki en büyük varlıklar arasında çip üreticileri yer alıyor Nvidia Ve TSMCödeme devleri MasterCard Ve Vize ve bir dizi Big Tech hisse senedi.

Clode’un her iki fonu da S&P 500teknoloji ağırlıklı olmasına rağmen, yaklaşık %16’lık yarı yıl getirisi Nasdaq Kompozit getiri yaklaşık %32 ile karşılaştırılabilir düzeydeydi. Horizon Küresel Teknoloji Liderleri Fonu, Haziran ayının sonuna kadar olan altı ayda yaklaşık %34 artarken, Horizon Sürdürülebilir Gelecek Teknolojileri Fonu %25 arttı.

Clode’un 20 yıllık yatırım deneyimi vardır. Gartmore, Moore Capital ve Pioneer Investments’ta çeşitli pozisyonlarda bulunduktan sonra 2014 yılında Janus Henderson Investors’a katıldı.

Katılmak CNBC Pro Konuşmaları burada 19 Haziran Çarşamba günü, 1:30 pm SGT / 6:30 am BST / 1:30 am ET.

Sorularınızı buraya gönderin.

Önceki Uzman Konuşmalarımızdan daha fazlasını öğrenin:

Pro’dan ilgili kapsam:



Source link

Yorum yapın